Ainonkatu 5 77600 Suonenjoki

Työskentelemme surun ja menetysten lähellä, mutta palvelemme elämää. Kunnioitamme jokaisen toimeksiantajamme henkilökohtaista vakaumusta. Toimimme surukotien perinteiden ja toiveiden velvoittamalla vakavuudella. Tiedostamme, että hautajaiset ovat ainutkertainen tapahtuma kunkin kohdalla. Kunnioitamme aina surukotien toiveita ja vakaumusta.

Noudatamme äärimmäistä tarkkuutta ja huolellisuutta pienintä yksityiskohtaa myöten. Olemme vaitiolovelvollisia meille uskotuista asioista.

Ensiohje omaisille

Kotianne on kohdannut suru. Kuoleman tapahduttua on surunkin keskellä ryhdyttävä käytännön toimiin hautaamisen järjestämiseksi. Hautausjärjestelyt voidaan aloittaa heti. Hautajaiset ovat monen tekijän muodostama kokonaisuus ja yksinkertaisinta on tulla hautaustoimistoon, jossa teitä autetaan kaikissa hautausjärjestelyihin liittyvissä asioissa. Tässä vaiheessa ette vielä tarvitse hautauslupaa tai todistusta. Voimme keskustella vaihtoehdoista, milloin ja missä toivotte siunaus-, saatto-, tai muistotilaisuuden järjestettävän. Jos vainaja on eläessään jättänyt joko kirjallisia (”näin minä haluan”), tai suullisia toiveita hautajaistensa järjestämisestä, pyritään niitä noudattamaan niin hyvin kuin se käytännössä on mahdollista.

Arkut – Uurnat

Toimistomme esittelytilassa on monipuolinen valikoima puupintaisia sekä kangasverhoiltuja arkkuja. Uurnamallistossamme on runsas valikoima keraamisia, puupintaisia sekä verhoiltuja uurnia. Pääosa tuotteista on kotimaisia Suomen hautaustoimistojen tukun arkkuja ja uurnia. Kukka-alan ja sidontatöiden ammattitaito on käytettävissänne. Liikkeemme viihtyisässä neuvottelutilassa voitte tutustua monipuolisiin kukkasidonnan mallitöihin, sekä hiljentyä muistolauseitten ääressä.

Maatuvat keramiikkauurnat vasemmalta: Lila linnut, Si-va linnut, Va. enkeli, Sin enkeli, Riippakoivu

Maatuvat alumiiniuurnat. Uurnat vasemmalta: 54, 52, 51, 53, 55 Puupintaiset uurnat. Uurnat vasemmalta: Punahonka, 16/2 H, Lipas, 18/1 H, 20 T, Lintu koivu, Pyhä Pihlaja Verhoillut uurnat. Uurnat vasemmalta: 28, PVS, Säde va, Suomi, Muistojen meri, 26, Pellava  

Muistomerkin suunnittelu ja hankinta on osa surutyötä. Teemme yhteistyötä Kaavin kiven kanssa.

Yhteystiedot

Kukkakauppa Ruusunen

Osoite

Ainonkatu 5

77600 Suonenjoki

Puhelin

050 369 3898